VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 

 

V/A:
 
Ráckevén, az Angyali-szigeten közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 583 m2, szépen parkosított. A könnyűszerkezetes ház alapterülete összesen 58 m2, ebből a földszint 40 m2 (konyha-nappali, szoba, fürdőszoba), a tetőtér 18 m2 (2 szoba). A ház karbantartott, szép állapotú. Az épület alatt egy 14 m2-es pince van. A vízparton saját tulajdonú stég tartozik az ingatlanhoz. Közmű: villany, házi vízellátó, csatorna folyamatban. A szigetre autóval nem lehet bemenni, csak csónakkal.

Ir.ár: 6,5 MFt.

  

  

  

  

  

  

  


V/M:
 
Eladásra kínálunk Ráckevén, Somlyósziget legszebb részén, a holtág mellett egy beépített tetőterű nyaralót.  Az ingatlan 92 m2-es, a földszinten, akárcsak az emeleten 15 m2-es a terasz.
Az alsó szinten 2 szoba található az étkező, fürdő valamint konyha mellette.
A felső szinten 2 szoba valamint fürdőszoba kapott helyet.
Az épület alatt két kb. 7 m2-es pince.  A nyaralóhoz saját stég tartozik, ami 3 méterre van a bejárattól. A telek nagysága: 442 m2.
A környék nagyon csendes, csak a helybeliek járnak a környéken.  Vezetékes víz, villany és fúrt kút van.

Irányár: 8,2 MFt.

   

    

    

    


V/D:

Dömsödön vízparti ház saját stéggel eladó. A telek nagysága 245 m2. A ház iker jelleggel készült a szomszéd telken lévővel, de csak egymás mellé lettek építve, két külön főfallal. Mindkét ingatlan külön helyrajzi számon van, tehát nem osztatlan közös tulajdon. A ház 2000-ben téglából épült, a földszint 30 m2 (amerikai konyhás nappali, fürdőszoba), az emelet szintén 30 m2 (3 szoba, fürdőszoba). Az épület mögött egy tároló-műhely található. Közmű: villany, csatorna, házi vízellátó (fúrt kút hidroforral).

Ir.ár: 13,8 MFt.

  

  

  

  

  

  

  


V/K:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 512 m2, szélessége 14 m. Az telken található egy 2x 18 m2 alapterületű, téglaépítésű ház. Az ingatlanhoz 2 db saját stég is tartozik.  Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna a telken, gáz a telek előtt, kábel tv.

Ár: 16,2 MFt.

  

  


Ü/28/B:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A szépen parkosított telek területe 603 m2. Az 1988-ban téglából épített ház alapterülete 60 m2 szuterén, 60 m2 földszint, 60 m2 emelet. A földszinten egy amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és wc található. Fűtésre egy nagyon szépen épített kandalló és villanykányhák szolgálnak. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 19 MFt.

   

   

   

   

   


V/D:

Dömsödön vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 500 m2, szépen parkosított. Az 1980-as években épült ház földszintje 50 m2, téglából épült, itt található 2 szoba, nappali, mosdó-wc, kamra. Az emelet 55 m2, ez könnyűszerkezetes építésű, itt található egy nappali, konyha, étkező, fürdőszoba-wc. Az épület fűtését mindkét szinten 1-1 cserépkályha biztosítja. Az ingatlan hétvégi ház minősítésű, de állandóan is lakható. A telken még található egy 20 m2-es tároló. Az ingatlanhoz saját stég tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, kábel tv, csatorna.

Ir.ár: 19,5 MFt.

   

   

   

   

   

   

   

   

   


V/K:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 627 m2, nagyon szépen parkosított, csodálatos panorámával a Dunára. A telken található egy 16 m2-es könnyűszerkezetes garázs, egy 16 m2-es téglából épült vendégház (szoba, fürdőszoba), és egy 40 m2-es téglából és részben fából épült ház (nappali, szoba, konyha, fürdőszoba). A telken még található egy 25 m2-es kerti pavilon, amely körbe zárható, így akár télen is használható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, a parton egy bográcsozó hellyel.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 26,8 MFt.

   

   

   

   


V/S:

Ráckevén igényesen megépített vízparti ház eladó. A szépen parkosított telek nagysága 540 m2. Az 1999-ben téglából épült ház alapterülete 70 m2 földszint (nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba, előtér, garázs), és 45 m2 tetőtér (3 szoba, nappali, fürdőszoba, erkély). A ház fűtését egy nagyon szép kandallóval lehet biztosítani. Az ingatlanhoz saját tulajdonú stég is tartozik.  Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna.

Ir.ár: 32,5 MFt.

   

   

   

   

   

   

   

   

   


C/Sz:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó, és egy vegyes tüzelésű kazán. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 118 m2. A földszinten található egy előtér, nagy nappali, konyha-étkező, fürdőszoba. A nappali előtt van egy 24 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba és egy fürdőszoba található. A Duna felőli 2 szobából egy 12 m2-es erkélyre lehet jutni. A ház nagyon jó minőségben készült el (38-as téglafal 12 cm-es hőszigeteléssel, nyílászárók 5 légkamrás, 4cm-es 3 rétegű üveggel, padlófűtés, hidromasszázs zuhanyzó, szép burkolatok), minden igényesen elkészítve, saját célra épült. Családi ház minősítésű, buszjárat a közelben.

Ir.ár: 46 MFt.

   

  

   

   

   

   

   


V/90:

Szigetszentmártonban közvetlen vízparti, állandóan is lakható ingatlan eladó. A telek nagysága 420 m2. A téglából épült ház (dryvit szigeteléssel) 3 szintes, összesen 182 m2.  A földszint 66 m2 (2 konyha, étkező-nappali, előszoba, fürdőszoba, kamra, háztartási helység), az emelet 66m2 (2 és fél szoba, fürdőszoba), a tetőtér 50 m2 (amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba). A ház központi fűtését gázcirkó biztosítja, de található egy nagyon szép kandalló is. 15 éve teljeskörűen felújították. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, és van egy csónakház csónakleengedővel is. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 38,5 MFt.

  

  

   

   

   

   

   

   


V/88/A:

Az eladó VÍZPARTI ház Ráckevén található, aszfaltos út mellett. Mivel külterületi helyrajzi számon van ezért tanya (lakóház) besorolású. A Duna part felől a telek szélessége 60 m, nagysága 3995 m2, szépen parkosított. Az ingatlanhoz 2 db stég is tartozik. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, az eddig elvégzett munkák nagyon jó minőségben készültek el, saját magának építette, családi okok miatt adja el. Az épület alapterülete 360 m2 (a két szint együtt. A felső szinten a válaszfalak elkészültek, az alsón még nem. A tervek szerint a felső szinten előtér-lépcsőház, 4 szoba, 4 fürdőszoba, minden szobához erkély készült. A földszintre hatalmas nappali, konyha, mosdók, télikert-lépcsőház, fedett teraszok lettek tervezve. A tulajdonos a szobák kiadásában és az alsó szinten rendezvények tartásában gondolkodott, szomszédmentes környezet. Természetesen más célra is lehet, akár több generációnak alkalmas állandó lakhatásra is.

Ir.ár: 45 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

 V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 60 MFt.

   

   


Ü/36:

A kiskunlacházi Duna parton eladó egy közvetlen vízparti ingatlan. A telek nagysága 5820 m2, a vízparti része 60 m széles. A telken található egy téglaépítésű, háromszintes, összesen kb. 2000 m2-es épület, bővíthető épületszerkezettel, gyönyörű környezetben, jogerős építési engedéllyel. Az ingatlanra eredetileg egy 52 apartmanos nyugdíjas lakóotthont tervezett a tulajdonos, majd bővítve a lehetséges felhasználási funkciót jelentősebb tervváltoztatás nélkül apartman-ház funkcióra szereztek módosított építési engedélyt. A terület összközműves. Nagyon szép környezet, befektetésnek is ajánlott.

Ir.ár: 79 MFt.