VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 

 

V/M:
 
Eladásra kínálunk Ráckevén, Somlyósziget legszebb részén, a holtág mellett egy beépített tetőterű nyaralót.  Az ingatlan 92 m2-es, a földszinten, akárcsak az emeleten 15 m2-es a terasz.
Az alsó szinten 2 szoba található az étkező, fürdő valamint konyha mellette.
A felső szinten 2 szoba valamint fürdőszoba kapott helyet.
Az épület alatt két kb. 7 m2-es pince.  A nyaralóhoz saját stég tartozik, ami 3 méterre van a bejárattól. A telek nagysága: 442 m2.
A környék nagyon csendes, csak a helybeliek járnak a környéken.  Vezetékes víz, villany és fúrt kút van.

Irányár: 8,2 MFt.

   

    

    

    


V/SZ:

Szigetszentmártonban közvetlen vízparti nyaraló eladó, a vízparton gyalogos közlekedés sincs. A telek nagysága 160 m2. A téglából épült ház alapterülete 35 m2, található benne 2 kisszoba, nappali, konyha, fürdőszoba. A ház belülről jó állapotú, kívülről felújítás szükséges. Az ingatlanhoz saját stég tartozik + csónak villanymotorral. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna, gáz a telek előtt.

Ir.ár: 9,5 MFt.

   

   

   

   

   


V/D:

Szigetszentmártonban közvetlen vízparti nyaraló eladó. A szépen gondozott, és parkosított telek nagysága 602 m2. Az 1972-ben téglából épített, jó állapotú ház alapterülete 45 m2 (2 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, terasz). A telken még egy szerszámtároló is található. Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna telken belül, gáz a telek előtt. Az ingatlanhoz saját stég tartozik (felújítandó).

Ir.ár: 11,5 MFt.

   

   

   

   

   V/K/2:

Kiskunlacházán 2 db egymás melletti, közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága együtt 540 m2, szélessége 14 m. Az egyik telken található egy 2x 18 m2 alapterületű ház. Az ingatlanokhoz 2 db saját stég is tartozik.  Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz a telek előtt, kábel tv.

Ir.ár: 12,8 MFt.

   

   

   Ü/28:

Az eladó vízparti nyaraló a dömsödi Duna parton található. A telek területe 610 m2. A kitűnő állapotú, téglából 1990-ben épített épület három szintes, a földszint alapterülete 35 m2 (nappali, konyha, tároló, fürdőszoba), a második szint 35 m2 (nappali, 2 szoba, fürdőszoba), 25 m2 tetőtér (nappali, 2 szoba). Fűtése központi fűtés gázcirkóval tartályos gázról, és egy épített cserépkályhával is lehetséges. A földszinten terasz, az emeleten erkély kapcsolódik a házhoz. A ház kívülről Dryvitozva van. Csodálatos panoráma a Dunára, horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 17,9 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

Ü/28/B:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A szépen parkosított telek területe 603 m2. Az 1988-ban téglából épített ház alapterülete 60 m2 szuterén, 60 m2 földszint, 60 m2 emelet. A földszinten egy amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és wc található. Fűtésre egy nagyon szépen épített kandalló és villanykányhák szolgálnak. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 17 MFt.

   

   

   

   

   


V/K:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 627 m2, nagyon szépen parkosított, csodálatos panorámával a Dunára. A telken található egy 16 m2-es könnyűszerkezetes garázs, egy 16 m2-es téglából épült vendégház (szoba, fürdőszoba), és egy 40 m2-es téglából és részben fából épült ház (nappali, szoba, konyha, fürdőszoba). A telken még található egy 25 m2-es kerti pavilon, amely körbe zárható, így akár télen is használható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, a parton egy bográcsozó hellyel.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 20,7 MFt.

   

   

   

   


C/82/E:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó. 1999-ben 38-as Porothermből épült, jó állapotú. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 90 m2. A földszinten található egy előtér, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc. A nappali előtt van egy 20 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba található. Családi ház minősítésű. A telken még van egy kis faház kerti szerszámoknak.

Ir.ár: 21 MFt.

 

   

   

   

   

   

   

   


V/K:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 650 m2, nagyon szépen rendben tartott. A téglaépítésű ház alapterülete 62 m2, található benne 1,5 szoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba. A telken még található egy 30 m2 alapterületű új mobilház, 2 félszoba, nappali a konyhával, fürdőszoba. Az ingatlanhoz 2 db stég tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 24,9 MFt.

   

   

   

   

   

   

   


V/S:

Ráckevén igényesen megépített vízparti ház eladó. A szépen parkosított telek nagysága 540 m2. Az 1999-ben téglából épült ház alapterülete 70 m2 földszint (nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba, előtér, garázs), és 45 m2 tetőtér (3 szoba, nappali, fürdőszoba, erkély). A ház fűtését egy nagyon szép kandallóval lehet biztosítani. Az ingatlanhoz saját tulajdonú stég is tartozik.  Közmű: villany, vezetékes víz, csatorna.

Ir.ár: 32,5 MFt.

   

   

   

   

   

   

   

   

   


C/Sz:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó, és egy vegyes tüzelésű kazán. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 118 m2. A földszinten található egy előtér, nagy nappali, konyha-étkező, fürdőszoba. A nappali előtt van egy 24 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba és egy fürdőszoba található. A Duna felőli 2 szobából egy 12 m2-es erkélyre lehet jutni. A ház nagyon jó minőségben készült el (38-as téglafal 12 cm-es hőszigeteléssel, nyílászárók 5 légkamrás, 4cm-es 3 rétegű üveggel, padlófűtés, hidromasszázs zuhanyzó, szép burkolatok), minden igényesen elkészítve, saját célra épült. Családi ház minősítésű, buszjárat a közelben.

Ir.ár: 41 MFt.

   

  

   

   

   

   

   


V/88/A:

Az eladó VÍZPARTI ház Ráckevén található, aszfaltos út mellett. Mivel külterületi helyrajzi számon van ezért tanya (lakóház) besorolású. A Duna part felől a telek szélessége 60 m, nagysága 3995 m2, szépen parkosított. Az ingatlanhoz 2 db stég is tartozik. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, az eddig elvégzett munkák nagyon jó minőségben készültek el, saját magának építette, családi okok miatt adja el. Az épület alapterülete 360 m2 (a két szint együtt. A felső szinten a válaszfalak elkészültek, az alsón még nem. A tervek szerint a felső szinten előtér-lépcsőház, 4 szoba, 4 fürdőszoba, minden szobához erkély készült. A földszintre hatalmas nappali, konyha, mosdók, télikert-lépcsőház, fedett teraszok lettek tervezve. A tulajdonos a szobák kiadásában és az alsó szinten rendezvények tartásában gondolkodott, szomszédmentes környezet. Természetesen más célra is lehet, akár több generációnak alkalmas állandó lakhatásra is.

Ir.ár: 49 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

 V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 60 MFt.

   

   


V/53:

Ráckevén, vízparti nagyon szép ház nagy telekkel eladó. A telek nagysága 2154 m2. A 2015-ben épült könnyűszerkezetes ház alapterülete nettó 130 m2. Található benne 3 szoba, amerikai konyhás nappali, gardrób szoba, fürdőszoba, wc, garázs. A ház fűtése elektromos padlófűtéssel lehetséges, klíma is van.  A ház minőségi bútorokkal, berendezési tárgyakkal kerül eladásra (pl. konyhabútor, szauna, ülőgarnitúra, stb) A házhoz saját stég is tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna.

Ir.ár: 65 MFt.

 

   

   

   

   


Ü/36:

A kiskunlacházi Duna parton eladó egy közvetlen vízparti ingatlan. A telek nagysága 5820 m2, a vízparti része 60 m széles. A telken található egy téglaépítésű, háromszintes, összesen kb. 2000 m2-es épület, bővíthető épületszerkezettel, gyönyörű környezetben, jogerős építési engedéllyel. Az ingatlanra eredetileg egy 52 apartmanos nyugdíjas lakóotthont tervezett a tulajdonos, majd bővítve a lehetséges felhasználási funkciót jelentősebb tervváltoztatás nélkül apartman-ház funkcióra szereztek módosított építési engedélyt. A terület összközműves. Nagyon szép környezet, befektetésnek is ajánlott.

Ir.ár: 79 MFt.