VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 


V/3:

Ráckeve somlyói részén, a holtág partján, Dunától 400 m-re nyaraló eladó. A telek nagysága 540 m2. A faház alapterülete 52 m2, található benne 2 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, fűtése kályhával megoldott, a faház dryvitozva van. A ház alatt található egy 10 m2-es pince is. Az ingatlanhoz a holtág partján saját stég is tartozik. Közmű: villany, csatorna, fúrt kút, vezetékes víz bevezethető.

Ir.ár: 4,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 


Ü/20/B:

Eladásra kínálunk Ráckevén, Somlyósziget legszebb részén, a holtág mellett egy beépített tetőterű nyaralót.  Az ingatlan 92 m2-es, a földszinten, akárcsak az emeleten 15 m2-es a terasz.
Az alsó szinten 2 szoba található az étkező, fürdő valamint konyha mellette.
A felső szinten 2 szoba valamint fürdőszoba kapott helyet.
Az épület alatt két kb. 7 m2-es pince.  A nyaralóhoz saját stég tartozik, ami 3 méterre van a bejárattól. A telek nagysága: 442 m2.
A környék nagyon csendes, csak a helybeliek járnak a környéken.  Vezetékes víz, villany és fúrt kút van.

Irányár: 8,5 MFt.

   

    

    

    


V/K:

Ráckeve somlyói részén vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 147 m2. A 2000-ben téglából épült (külső hőszigeteléssel) ház alapterülete 40 m2 földszint (amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba), 40 m2 emelet (nagy nappali, fürdőszoba). A házban központi fűtés gázcirkóval, légkondi, riasztó. Az ingatlanhoz saját stég tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna.

Ir.ár: 11,5 MFt.

   

   

   

   

   


V/T:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A telek területe 353 m2. Az 1986-ban téglából épített ház alapterülete 56 m2 szuterén, 56 m2 földszint, 30 m2 tetőtér. A földszinten egy nappali, konyha és fürdőszoba, a tetőtérben 2 szoba található. A földszinten terasz, az emeleten erkély kapcsolódik a házhoz. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 11,5 MFt.

   

   

   

   

   

   

   

 


V/21:

Ráckevén közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 266 m2. A faház nagysága 30 m2 + nagy fedett terasz. A ház belső kialakítása nem fejeződött be, közmű beállások megvannak. Az ingatlanhoz saját stég tartozik. A nyaraló nagyon jó horgászhelyen található, aszfaltos utcában.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 13 MFt.

  

  

  


V/K/2:

Kiskunlacházán 2 db egymás melletti, közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága együtt 540 m2, szélessége 14 m. Az egyik telken található egy 2x 18 m2 alapterületű ház. Az ingatlanokhoz 2 db saját stég is tartozik.  Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz a telek előtt, kábel tv.

Ir.ár: 12,8 MFt.

   

   

   Ü/28:

Az eladó vízparti nyaraló a dömsödi Duna parton található. A telek területe 610 m2. A kitűnő állapotú, téglából 1990-ben épített épület három szintes, a földszint alapterülete 35 m2 (nappali, konyha, tároló, fürdőszoba), a második szint 35 m2 (nappali, 2 szoba, fürdőszoba), 25 m2 tetőtér (nappali, 2 szoba). Fűtése központi fűtés gázcirkóval tartályos gázról, és egy épített cserépkályhával is lehetséges. A földszinten terasz, az emeleten erkély kapcsolódik a házhoz. A ház kívülről Dryvitozva van. Csodálatos panoráma a Dunára, horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 17,9 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

Ü/28/B:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A szépen parkosított telek területe 603 m2. Az 1988-ban téglából épített ház alapterülete 60 m2 szuterén, 60 m2 földszint, 60 m2 emelet. A földszinten egy amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és wc található. Fűtésre egy nagyon szépen épített kandalló és villanykányhák szolgálnak. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 17 MFt.

   

   

   

   

   


C/82/E:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó. 1999-ben 38-as Porothermből épült, jó állapotú. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 90 m2. A földszinten található egy előtér, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc. A nappali előtt van egy 20 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba található. Családi ház minősítésű. A telken még van egy kis faház kerti szerszámoknak.

Ir.ár: 21 MFt.

 

   

   

   

   

   

   

   


V/D:

Ráckevén közvetlen vízparti ház eladó. A telek nagysága 266 m2. Az 1980-ban téglából épült ház nagysága 49 m2 földszint (nappali, konyha, fürdőszoba, wc, kamra), 40 m2 tetőtér (2 szoba), 20 m2 pince, fűtése jelenleg kandallóval történik. A telken még egy garázs is található.  Az ingatlanhoz saját stég tartozik. A nyaraló nagyon jó horgászhelyen található, aszfaltos utcában.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 24 MFt.

   

   

   

   

   

   

   


V/K:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 650 m2, nagyon szépen rendben tartott. A téglaépítésű ház alapterülete 62 m2, található benne 1,5 szoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba. A telken még található egy 30 m2 alapterületű új mobilház, 2 félszoba, nappali a konyhával, fürdőszoba. Az ingatlanhoz 2 db stég tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, kábel tv.

Ir.ár: 26,9 MFt.

   

   

   

   

   

   

   


V/37:

Ráckevén 2 db egymás melletti közvetlen vízparti nyaraló eladó.

1: A telek nagysága 266 m2. A faház nagysága 30 m2 + nagy fedett terasz. A ház belső kialakítása nem fejeződött be, közmű beállások megvannak. Az ingatlanhoz saját stég tartozik. A nyaraló nagyon jó horgászhelyen található, aszfaltos utcában.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv. Külön az ára 13 MFt.

2: A telek nagysága 266 m2. Az 1980-ban téglából épült ház nagysága 49 m2 földszint (nappali, konyha, fürdőszoba, wc, kamra), 40 m2 tetőtér (2 szoba), 20 m2 pince, fűtése jelenleg kandallóval történik. A telken még egy garázs is található.  Az ingatlanhoz saját stég tartozik. A nyaraló nagyon jó horgászhelyen található, aszfaltos utcában.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv. Külön az ára 24 MFt.

Ár: 37 MFt.

 

  

  

  

   

   

   

   

   

   

   


C/Sz:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Duna parton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó, és egy vegyes tüzelésű kazán. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 118 m2. A földszinten található egy előtér, nagy nappali, konyha-étkező, fürdőszoba. A nappali előtt van egy 24 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A tetőtérben 3 szoba és egy fürdőszoba található. A Duna felőli 2 szobából egy 12 m2-es erkélyre lehet jutni. A ház nagyon jó minőségben készült el (38-as téglafal 12 cm-es hőszigeteléssel, nyílászárók 5 légkamrás, 4cm-es 3 rétegű üveggel, padlófűtés, hidromasszázs zuhanyzó, szép burkolatok), minden igényesen elkészítve, saját célra épült. Családi ház minősítésű, buszjárat a közelben.

Ir.ár: 41 MFt.

   

  

   

   

   

   

   


V/88/A:

Az eladó VÍZPARTI ház Ráckevén található, aszfaltos út mellett. Mivel külterületi helyrajzi számon van ezért tanya (lakóház) besorolású. A Duna part felől a telek szélessége 60 m, nagysága 3995 m2, szépen parkosított. Az ingatlanhoz 2 db stég is tartozik. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, az eddig elvégzett munkák nagyon jó minőségben készültek el, saját magának építette, családi okok miatt adja el. Az épület alapterülete 360 m2 (a két szint együtt. A felső szinten a válaszfalak elkészültek, az alsón még nem. A tervek szerint a felső szinten előtér-lépcsőház, 4 szoba, 4 fürdőszoba, minden szobához erkély készült. A földszintre hatalmas nappali, konyha, mosdók, télikert-lépcsőház, fedett teraszok lettek tervezve. A tulajdonos a szobák kiadásában és az alsó szinten rendezvények tartásában gondolkodott, szomszédmentes környezet. Természetesen más célra is lehet, akár több generációnak alkalmas állandó lakhatásra is.

Ir.ár: 49 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

 V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 60 MFt.

   

   


V/53:

Ráckevén, vízparti nagyon szép ház nagy telekkel eladó. A telek nagysága 2154 m2. A 2015-ben épült könnyűszerkezetes ház alapterülete nettó 130 m2. Található benne 3 szoba, amerikai konyhás nappali, gardrób szoba, fürdőszoba, wc, garázs. A ház fűtése elektromos padlófűtéssel lehetséges, klíma is van.  A ház minőségi bútorokkal, berendezési tárgyakkal kerül eladásra (pl. konyhabútor, szauna, ülőgarnitúra, stb) A házhoz saját stég is tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna.

Ir.ár: 65 MFt.

 

   

   

   

   


Ü/36:

A kiskunlacházi Duna parton eladó egy közvetlen vízparti ingatlan. A telek nagysága 5820 m2, a vízparti része 60 m széles. A telken található egy téglaépítésű, háromszintes, összesen kb. 2000 m2-es épület, bővíthető épületszerkezettel, gyönyörű környezetben, jogerős építési engedéllyel. Az ingatlanra eredetileg egy 52 apartmanos nyugdíjas lakóotthont tervezett a tulajdonos, majd bővítve a lehetséges felhasználási funkciót jelentősebb tervváltoztatás nélkül apartman-ház funkcióra szereztek módosított építési engedélyt. A terület összközműves. Nagyon szép környezet, befektetésnek is ajánlott.

Ir.ár: 79 MFt.