VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 


Ü/8/C:

A tassi Duna parton üres vízparti telek eladó. A telek nagysága133 m2, önálló helyrajzi számon van. Az ingatlanhoz stég is tartozik.

Ir.ár: 3,5 MFt.

     


V/3:

Ráckeve somlyói részén, a holtág partján, Dunától 400 m-re nyaraló eladó. A telek nagysága 540 m2. A faház alapterülete 52 m2, található benne 2 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, fűtése kályhával megoldott, a faház dryvitozva van. A ház alatt található egy 10 m2-es pince is. Az ingatlanhoz a holtág partján saját stég is tartozik. Közmű: villany, fúrt kút, vezetékes víz bevezethető.

Ir.ár: 4,8 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

V/6/A:

Ráckevén, az Angyali-szigeten közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 360 m2, szépen parkosított. A téglából épült ház alapterülete 40 m2, található benne 1 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba. A ház karbantartott, szép állapotú. A vízparton saját tulajdonú stég tartozik az ingatlanhoz. Közmű: villany, házi vízellátó, csatorna folyamatban. A szigetre autóval nem lehet bemenni, csak csónakkal. Az ingatlanhoz csónakot is adnak, és a szárazföldön saját csónak kikötő is van.

Ir.ár: 4,8 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

Ü/16/B:

Az eladó vízparti nyaraló Szalkszentmárton nyaraló részén található, a Kígyós-csatorna partján. A telek nagysága 300 m2, szépen parkosított és rendben tartott. A 2000-ben téglából épített ház alapterülete 35 m2 földszint (nappali, konyha, étkező, fürdőszoba) és 30 m2 tetőtér (2 szoba). Fűtteni kandallóvall lehet. A telken még egy téglából épített tároló és wc található. Az ingatlanhoz a vízparton egy stég is tartozik.

Ir.ár: 7,7 MFt.
 
   

Ü/20/B:

Eladásra kínálunk Ráckevén, Somlyósziget legszebb részén, a holtág mellett egy beépített tetőterű nyaralót.  Az ingatlan 92 m2-es, a földszinten, akárcsak az emeleten 15 m2-es a terasz.
Az alsó szinten 2 szoba található az étkező, fürdő valamint konyha mellette.
A felső szinten 2 szoba valamint fürdőszoba kapott helyet.
Az épület alatt két kb. 7 m2-es pince.  A nyaralóhoz saját stég tartozik, ami 3 méterre van a bejárattól. A telek nagysága: 442 m2.
A környék nagyon csendes, csak a helybeliek járnak a környéken.  Vezetékes víz, villany és fúrt kút van.

Irányár: 8,5 MFt.

   

    

    

      


Ü/K:

Ráckevén VÍZPARTI nyaraló eladó 2 db stéggel. A telek nagysága 374 m2. A telken 2 db téglaépítésű ház található, az egyik alapterülete 28 m2 (1 szoba, nappali, konyha, előtér, gyengébb állapotú). a másik ház alapterülete 42 m2 (2 szoba, nappali, konyha, előszoba, fürdőszoba, jó állapotú). Közmű: házi vízellátó (vezetékes víz a telek előtt), villany, csatorna.
Ir.ár: 9,8 MFt.

   

   

   

   

   

   

   


Ü/26/A:

Az eladó közvetlen VÍZPARTI ingatlan Ráckeve frekventált részén található, aszfaltos utcában, tömegközlekedéshez közel. A házban a múlt évben még vendéglátó egység működött, átalakítás után akár állandó lakhatás céljára is használható. A telek nagysága 217 m2. Található rajta egy nettó 64 m2 alapterületű, téglából épített ház, a tetőtér beépíthető. Található benne: mosogató, konyha-előkészítő, 2 db wc, kiszolgáló pult, és a Duna felől egy csodálatos panorámájú vendégtér. Fűtést gázkonvektor biztosítja, az ingatlan összközműves. A házhoz még épült egy 25 m2 alapterületű garázs-tároló. Az épület a múlt évben lett felújítva, néhány szaniter cseréje maradt el. Az ingatlanhoz saját tulajdonú stég is tartozik.

Ir.ár: 9,9 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
    garázs

V/25:

Szigetcsépen közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 331 m2. A téglából épült ház alapterülete 76 m2 földszint + 36 m2 tetőtér. A házban található 3 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 étkező (régen 2 család használta), gázkonvektoros fűtés. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 13,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
     

V/26/A:

Szigetszentmártonban közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 530 m2. A telken található egy 50 m2 alapterületű, újszerű állapotú téglaépítésű ház. Található benne egy nappali, konyha, fürdőszoba, gázcirkó fűtéssel. A ház alatt van egy 10 m2-es pince. A telken még található egy 30 m2 nagyságú, 1,4 m mély medence, és egy 35 m2 alapterületű fedett szín és műhely. A vízparton saját stég bejáróval, és egy zárt csónaktároló tartozik az ingatlanhoz. Közmű: villany, vezetékes víz, gáz, csatorna, kábel tv. A telekre még egy ház építhető, mivel két helyrajzi számon van.

Ir.ár: 13 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

V/K/2:

Kiskunlacházán 2 db egymás melletti, közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága együtt 540 m2, szélessége 14 m. Az egyik telken található egy 2x 18 m2 alapterületű ház. Az ingatlanokhoz 2 db saját stég is tartozik.  Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz a telek előtt, kábel tv.

Ir.ár: 13,8 MFt.

   

   

   


Ü/26:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A telek területe 353 m2. Az 1986-ban téglából épített ház alapterülete 56 m2 szuterén, 56 m2 földszint, 30 m2 tetőtér. A földszinten egy nappali, konyha és fürdőszoba, a tetőtérben 2 szoba található. A földszinten terasz, az emeleten erkély kapcsolódik a házhoz. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 14,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
    szuterén
 

V/27:

Szigetbecsén közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 300 m2. A téglából épült ház alapterülete 40 m2 földszint (2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, wc), 22 m2 tetőtér (1 nagy szoba, wc). A ház fűtése gázkonvektorral és kályhával is lehetséges. A telken még tároló is van. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.  Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna.

Ir.ár: 13,5 MFt.

   

   

   

tetőtér   

   

     


V/CS:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 627 m2, nagyon szépen parkosított, csodálatos panorámával a Dunára. A telken található egy 16 m2-es könnyűszerkezetes garázs, egy 16 m2-es téglából épült vendégház (szoba, fürdőszoba), és egy 40 m2-es téglából és részben fából épült ház (nappali, szoba, konyha, fürdőszoba). Az ingatlanhoz saját stég tartozik.  Közmű: Vezetékes víz, villany, gáz, csatorna, kábel tv.
Ir.ár: 15,2 MFt.

   

   

   

   

   

   


Ü/28:

Az eladó vízparti nyaraló a dömsödi Duna parton található. A telek területe 610 m2. A kitűnő állapotú, téglából 1990-ben épített épület három szintes, a földszint alapterülete 35 m2 (nappali, konyha, tároló, fürdőszoba), a második szint 35 m2 (nappali, 2 szoba, fürdőszoba), 25 m2 tetőtér (nappali, 2 szoba). Fűtése központi fűtés gázcirkóval tartályos gázról, és egy épített cserépkályhával is lehetséges. A földszinten terasz, az emeleten erkély kapcsolódik a házhoz. A ház kívülről Dryvitozva van. Csodálatos panoráma a Dunára, horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 19,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

Ü/28/B:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A szépen parkosított telek területe 603 m2. Az 1988-ban téglából épített ház alapterülete 60 m2 szuterén, 60 m2 földszint, 60 m2 emelet. A földszinten egy amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és wc található. Fűtésre egy nagyon szépen épített kandalló és villanykányhák szolgálnak. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 17 MFt.

   

   

   

   

   


V/M:
 
Makádon közvetlen vízparti ingatlan eladó. Gyönyörű vízpart, nagyon jó horgászvíz, kiváló víztisztaság. A telek nagysága 741 m2. Az 1991-ben téglából épült ház alapterülete 60 m2 földszint (2 szoba, 2 nappali konyhával, 2 fürdőszoba), 40 m2 tetőtér (2.5 szoba). A ház ikerházként épült, ezért akár 2 generáció, vagy 2 család is használhatja egymástól elkülönülten, de természetesen egybe is nyitható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna, gáz a telek előtt.
Ir.ár: 23 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

C/82/E:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Dunaparton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó, és egy vegyes tűzelésű kazán, és van egy konditerem. 1999-ben 38-as porothermből épült, jó állapotú. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 90 m2. A földszinten található egy előtér, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc. A nappali előtt van egy 20 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A terasz előtt egy nagy uszómedence van gépészettel (vízforgató).  A tetőtérben 3 szoba található. Családi ház minősítésű. A telken még van egy kis faház kerti szerszámoknak, és egy kerti kiülő.

Ir.ár: 24 MFt.

Utcafront    A Duna felől

Duna    Duna

    

    

Nappali    Szoba

   


V/36:

Ráckevén, az Angyali-szigeten közvetlen vízparti ingatlan eladó. A szépen parkosított telek nagysága 1270 m2. A 2005-ben igényesen téglából épült ház alapterülete összesen (a tetőtérrel együtt 110 m2), található benne egy amerikai konyhás nappali, 4 szoba, 2 fürdőszoba, tároló, kazánház. A házban központi fűtés radiátorokkal, de egy nagyon szép kandallóval is lehetséges. Közmű: villany, fúrt kút hidroforral, csatorna. Az ingatlanhoz saját stég is tartozik. A vételárban benne van egy külső parti telek (nagysága 667 m2, bekerített, rajta zárt gépkocsi- és csónaktároló, gyümölcsfák), melyen az autó és motorcsónak biztonságosan tárolható.

Ir.ár: 24,8 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  
 
   
 

V/34

Szigetszentmártonban közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 1600 m2. A telken több rossz állapotú épület található, régebben nyaralótelep volt. Az épületek összes alapterülete kb. 300 m2. Akár fel is újíthatóak, és turisztikai célra hasznosíthatóak. Ha lebontásra kerülnek, akkor kapunk egy vízparton ritka nagyságú telket, amelyre akár ikerház is építhető (pl. garázzsal összekapcsolva). A vízparton egy hatalmas stég is tartozik az ingatlanhoz. Vezetékes víz, villany, gáz, csatorna.

Ir.ár: 34 MFt.

   

   

   


V/88/A:

Az eladó VÍZPARTI ház Ráckevén található, aszfaltos út mellett. Mivel külterületi helyrajzi számon van ezért tanya (lakóház) besorolású. A Duna part felől a telek szélessége 60 m, nagysága 3995 m2, szépen parkosított. Az ingatlanhoz 2 db stég is tartozik. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, az eddig elvégzett munkák nagyon jó minőségben készültek el, saját magának építette, családi okok miatt adja el. Az épület alapterülete 360 m2 (a két szint együtt. A felső szinten a válaszfalak elkészültek, az alsón még nem. A tervek szerint a felső szinten előtér-lépcsőház, 4 szoba, 4 fürdőszoba, minden szobához erkély készült. A földszintre hatalmas nappali, konyha, mosdók, télikert-lépcsőház, fedett teraszok lettek tervezve. A tulajdonos a szobák kiadásában és az alsó szinten rendezvények tartásában gondolkodott, szomszédmentes környezet. Természetesen más célra is lehet, akár több generációnak alkalmas állandó lakhatásra is.

Ir.ár: 49 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

 V/52:

Eladó Ráckeve egyik legszebb vízparti telke, ilyen lehetőség sokáig nem lesz újra. Az ár is ezt a ritkaságot és különlegességet tükrözi. A telek nagysága 760 m2, utcafronti szélessége 19 m, mélysége 40 m, beépíthetősége 30 %. Minden közmű a telken megtalálható. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 60 MFt.

   

   


V/53:

Ráckevén, vízparti nagyon szép ház nagy telekkel eladó. A telek nagysága 2154 m2. A 2015-ben épült könnyűszerkezetes ház alapterülete nettó 130 m2. Található benne 3 szoba, amerikai konyhás nappali, gardrób szoba, fürdőszoba, wc, garázs. A ház fűtése elektromos padlófűtéssel lehetséges, klíma is van.  A ház minőségi bútorokkal, berendezési tárgyakkal kerül eladásra (pl. konyhabútor, szauna, ülőgarnitúra, stb) A házhoz saját stég is tartozik. Közmű: vezetékes víz, villany, csatorna.

Ir.ár: 65 MFt.

 

   

   

   

   


Ü/36:

A kiskunlacházi Duna parton eladó egy közvetlen vízparti ingatlan. A telek nagysága 5820 m2, a vízparti része 60 m széles. A telken található egy téglaépítésű, háromszintes, összesen kb. 2000 m2-es épület, bővíthető épületszerkezettel, gyönyörű környezetben, jogerős építési engedéllyel. Az ingatlanra eredetileg egy 52 apartmanos nyugdíjas lakóotthont tervezett a tulajdonos, majd bővítve a lehetséges felhasználási funkciót jelentősebb tervváltoztatás nélkül apartman-ház funkcióra szereztek módosított építési engedélyt. A terület összközműves. Nagyon szép környezet, befektetésnek is ajánlott.

Ir.ár: 68 MFt.