VÍZPARTI  INGATLANOK

  Tel: 06-20-9337-966

 

 

 


Ü/8/C:

A tassi Duna parton üres vízparti telek eladó. A telek nagysága133 m2, önálló helyrajzi számon van. Az ingatlanhoz stég is tartozik.

Ir.ár: 3,5 MFt.

     


V/3:

Ráckeve somlyói részén, a holtág partján, Dunától 400 m-re nyaraló eladó. A telek nagysága 540 m2. A faház alapterülete 52 m2, található benne 2 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, fűtése kályhával megoldott, a faház dryvitozva van. A ház alatt található egy 10 m2-es pince is. Az ingatlanhoz a holtág partján saját stég is tartozik. Közmű: villany, fúrt kút, vezetékes víz bevezethető.

Ir.ár: 4,8 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

V/5:

Tasson a Kunsági csatorna partján, 51 főúthoz közel nyaraló, amely állandó lakhatásra is alkalmas, eladó. A telek nagysága 300 m2. A téglából épült kétszintes ház alapterülete 63 m2, található benne szoba, konyha-nappali, fürdőszoba, központi fűtés vegyes tüzelésű kazánnal. A telken még található egy új kis ház, alapterülete 28 m2, található benne szoba, konyha, fürdőszoba.  Közmű: villany, fúrt kút hidroforral. A Kunsági csatorna kiváló horgászhely, a parton saját részre kialakított partszakasz.

Ir.ár: 4,95 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

Ü/18:

Az ingatlan Ráckevén, az Angyali szigeten található.  Vízpart kapcsolatos telek, a 40 m2-es téglaépítésű ház (2 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, terasz) felújított, stég van.  A telek 770 m2.  A szigetre autóval nem lehet bemenni, révész van.  Fúrt kút és villany van.

Ár:  8,5  MFt.

   

   

   

   


Ü/16/B:

Az eladó vízparti nyaraló Szalkszentmárton nyaraló részén található, a Kígyós-csatorna partján. A telek nagysága 300 m2, szépen parkosított és rendben tartott. A 2000-ben téglából épített ház alapterülete 35 m2 földszint (nappali, konyha, étkező, fürdőszoba) és 30 m2 tetőtér (2 szoba). Fűtteni kandallóvall lehet. A telken még egy téglából épített tároló és wc található. Az ingatlanhoz a vízparton egy stég is tartozik.

Ir.ár: 7,7 MFt.
 
   
 

Ü/18/B:

Az eladó VÍZPARTI nyaraló a tassi Duna parton található. A telek nagysága 150 m2. A téglából épült ház kétszintes, alapterülete 2x20 m2. Található benne az alsó szinten egy konyha étkezővel és fürdőszoba, a felső szinten 2 szoba, kémény van, a ház jó állapotú. Az ingatlanhoz saját stég is tartozik.

Ir.ár: 6,9 MFt.
 
   
 
   
 
   


Ü/19/D:

A dömsödi Duna parton vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 300 m2. Található rajta egy 1985-ben épült, 2x35 m2-es nyaraló. Az alsó szint téglából készült, garázs, tároló, zuhanyzó. A felső szint fából épült, található benne 2 szoba, konyha, wc-mosdó, terasz. Az ingatlanhoz stég is tartozik. Villany és fúrt kút.

Ir.ár: 7,5 MFt.

   

   

   

   


Ü/20/B:

Eladásra kínálunk Ráckevén, Somlyósziget legszebb részén, a holtág mellett egy beépített tetőterű nyaralót.  Az ingatlan 92 m2-es, a földszinten, akárcsak az emeleten 15 m2-es a terasz.
Az alsó szinten 2 szoba található az étkező, fürdő valamint konyha mellette.
A felső szinten 2 szoba valamint fürdőszoba kapott helyet.
Az épület alatt két kb. 7 m2-es pince.  A nyaralóhoz saját stég tartozik, ami 3 méterre van a bejárattól. A telek nagysága: 442 m2.
A környék nagyon csendes, csak a helybeliek járnak a környéken.  Vezetékes víz, villany és fúrt kút van.

Irányár: 8,5 MFt.

   

    

    

      


V/20:

Kiskunlacházán közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 453 m2. A telken található egy 30 m-es faház (nappali, konyha, szoba, fürdőszoba) és egy 13 m2-es téglaház. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz a telek előtt. Az ingatlanhoz egy saját stég is tartozik.
Ir.ár: 9,5 MFt.

   

   

   

   

   

 


 

Ü/20/C:

Az ingatlan Ráckevén, a Kerekzátony-szigeten található, vízparti, 2 db stég van hozzá.   A ház alapterülete 70 m2, téglából épült. Villany és fúrt kút van.  A szigetre csak csónakkal lehet bemenni, révész van.

Ir.ár:  7,5 MFt.

    Saját stégbejáró

   

   

   


Ü/22/A:

Az eladó nyaraló Szigetbecse Duna partján található, közvetlen vízparti. A telek nagysága 300 m2, ezen található egy jó állapotú 30 m2-es faház. Található benne egy nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, gázkonvektoros fűtés. A Duna felől egy 30 m2-es fedett terasz kapcsolódik a házhoz. A nyílt víz és a telek között egy lagúna és nádas található. Igazi horgászparadicsom, csend, nyugalom.

Ir.ár: 10,8 MFt.

   

   

   


V/25:

Szigetcsépen közvetlen vízparti ingatlan eladó. A telek nagysága 331 m2. A téglából épült ház alapterülete 76 m2 földszint + 36 m2 tetőtér. A házban található 3 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 étkező (régen 2 család használta), gázkonvektoros fűtés. Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ir.ár: 13,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

Ü/26/A:

Az eladó közvetlen VÍZPARTI ingatlan Ráckeve frekventált részén található, aszfaltos utcában, tömegközlekedéshez közel. A házban a múlt évben még vendéglátó egység működött, kisebb átalakítás után akár állandó lakhatás céljára is használható. A telek nagysága 217 m2. Található rajta egy nettó 64 m2 alapterületű, téglából épített ház, a tetőtér beépíthető. Található benne: mosogató, konyha-előkészítő, 2 db wc, kiszolgáló pult, és a Duna felől egy csodálatos panorámájú vendégtér. Fűtést gázkonvektor biztosítja, az ingatlan összközműves. A házhoz még épült egy 25 m2 alapterületű garázs-tároló. Az épület a múlt évben lett felújítva, néhány szaniter cseréje maradt el. Az ingatlanhoz saját tulajdonú stég is tartozik.

Ir.ár: 13,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
    garázs
 

V/26/A:

Szigetszentmártonban közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 530 m2. A telken található egy 50 m2 alapterületű, újszerű állapotú téglaépítésű ház. Található benne egy nappali, konyha, fürdőszoba, gázcirkó fűtéssel. A ház alatt van egy 10 m2-es pince. A telken még található egy 30 m2 nagyságú, 1,4 m mély medence, és egy 35 m2 alapterületű fedett szín és műhely. A vízparton saját stég bejáróval, és egy zárt csónaktároló tartozik az ingatlanhoz. Közmű: villany, vezetékes víz, gáz, csatorna, kábel tv. A telekre még egy ház építhető, mivel két helyrajzi számon van.

Ir.ár: 13,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 

Ü/26:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A telek területe 353 m2. Az 1986-ban téglából épített ház alapterülete 56 m2 szuterén, 56 m2 földszint, 30 m2 tetőtér. A földszinten egy nappali, konyha és fürdőszoba, a tetőtérben 2 szoba található. A földszinten terasz, az emeleten erkély kapcsolódik a házhoz. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 14,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
    szuterén
 

V/27:

Az eladó KÖZVETLEN VÍZPARTI nyaraló Ráckevén található.  A telek nagysága 150 m2. A téglából épült, jó állapotú ház alapterülete 30 m2 földszint és 30 m2 emelet. A házban található nappali a konyhával, 3 félszoba, fürdőszoba, gázcirkó fűtés. A házhoz a Duna felől kapcsolódik egy 18 m2-es fedett terasz, amely alatt egy pince is található. Az épület kívülről dryvitozva van. Közmű: vezetékes víz, villany, gáz, csatorna. A nagyon szép Duna parton stég is tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 12,8 MFt.
 
   
 
   
 
   


V/28:

Makádon közvetlen vízparti nyaraló eladó. A telek nagysága 610 m2. A telken 2 db ház található, az egyik alapterülete 26 m2 földszint + 15 m2 tetőtér (téglából épült, nappali, fürdőszoba, szoba). A másik ház alapterülete 36 m2 földszint + 25 m2 tetőtér (téglaépítésű, nappali, fürdőszoba, szoba, 20 m2 fedett terasz). Az ingatlanhoz saját stég is tartozik.

Ir.ár: 18 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

 C/63/A:

Kiskunlacházán, közvetlen vízparti, 100 m2-es, csodálatos panorámával, és saját stéggel rendelkező családi ház eladó.
Jó állapotú, téglaépítésű, új tetőszerkezetű, tetőtérbeépítéses ingatlan, kivülről dryvitozva. Családi ház minősítésű, állandó lakhatásra alkalmas, vagy nyaralónak is kiváló.
Alsó szint: nettó 42 m2. nagy előszoba, nappali  konyhával, fürdőszoba, +  egy nagy terasz, gyönyörű kilátással a Dunára. Felső szint: 42 m2.  A tetőtérben 2 szoba és egy sarokkádas fürdőszoba található, dunai kilátással.
Központi fűtés nincs kialakítva, gázcsonk a telken (kémény van).
A házhoz tartozik még egy 12 m2-es pincehelyiség.

Irányár: 17,5 MFt.

   

    

    


V/29:

Szigetbecsén közvetlen vízparti ingatlan eladó. A szépen parkosított telek nagysága 432 m2. Az 1996-ban téglából épült, külső dryvit szigeteléssel ellátott ház alapterülete 38 m2 földszint (nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, wc), és 38 m2 tetőtér (3 szoba). A Duna felől fedett terasz és erkély található. A telken még található egy 15 m2-es tároló, amely akár lakhatóvá is tehető. A csodálatos Duna parton egy engedélyezett, saját tulajdonú, 24 m2 nagyságú stég található. Közmű: villany, vezetékes víz, gáz a telek előtt, csatorna folyamatban.

Ir.ár: 19,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 

Ü/28:

Az eladó vízparti nyaraló a dömsödi Duna parton található. A telek területe 610 m2. A kitűnő állapotú, téglából 1990-ben épített épület három szintes, a földszint alapterülete 35 m2 (nappali, konyha, tároló, fürdőszoba), a második szint 35 m2 (nappali, 2 szoba, fürdőszoba), 25 m2 tetőtér (nappali, 2 szoba). Fűtése központi fűtés gázcirkóval tartályos gázról, és egy épített cserépkályhával is lehetséges. A földszinten terasz, az emeleten erkély kapcsolódik a házhoz. A ház kívülről Dryvitozva van. Csodálatos panoráma a Dunára, horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.

Ir.ár: 19,5 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

Ü/28/B:

Az eladó vízparti nyaraló a tassi Duna parton található. A szépen parkosított telek területe 603 m2. Az 1988-ban téglából épített ház alapterülete 60 m2 szuterén, 60 m2 földszint, 60 m2 emelet. A földszinten egy amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és wc található. Fűtésre egy nagyon szépen épített kandalló és villanykányhák szolgálnak. Csodálatos panoráma a Dunára, a szemben lévő part a makádi Ezüstpart. Híres horgászparadicsom, a víz tisztasága kiváló. A vízparton saját stég tartozik az ingatlanhoz.
Ir.ár: 21 MFt.

   

   

   

   

   


C/82/E:

Az eladó családi ház Majosházán aszfaltos utcában, a Dunaparton található, közvetlen vízparti, gyalogút sincs előtte. A telek 550 m2 nagyságú, stég is van hozzá. A ház 3 szintes, van egy 30 m2-es szuterén, itt található a gázcirkó, és egy vegyes tűzelésű kazán, és van egy konditerem. 1999-ben 38-as porothermből épült, jó állapotú. A földszint és a tetőtér alapterülete nettó 90 m2. A földszinten található egy előtér, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc. A nappali előtt van egy 20 m2-es terasz, csodálatos kilátással a Dunára. A terasz előtt egy nagy uszómedence van gépészettel (vízforgató).  A tetőtérben 3 szoba található. Családi ház minősítésű. A telken még van egy kis faház kerti szerszámoknak, és egy kerti kiülő.

Ir.ár: 24 MFt.

Utcafront    A Duna felől

Duna    Duna

    

    

Nappali    Szoba

   


C/82/C:

Az eladó vízparti nyaraló Ráckevén található, aszfaltos út mellett. A szépen parkosított telek nagysága 770 m2. A kétszintes ház alapterülete nettó 120 m2, téglából épült 2000-ben. Található benne 3 szoba, nappali, konyha, étkező, 2 fürdőszoba, nyári konyha. A házban központi fűtés van vegyes kazánnal. Van még garázs (15 m2), műhely (6 m2), fedett kerti kiülő (12 m2), pince (15 m2). A ház előtt saját stég, és szépen kiépített partszakasz. Közmű: vezetékes víz, villany. Hétvégi ház minősítésű, de állandó célra is használható.
Akciós ár: 24 MFt.  

   

   

      

       

      

    

   

    


V/88/B:

Az eladó VÍZPARTI családi ház szigetcsépi Duna parton található, aszfaltos utcában. A telek nagysága 444 m2, nagyon szépen parkosított, automata öntözőrendszerrel. A háromszintes ház 1996-ban téglából épült, hőszigetelő vakolattal. A szuterén alapterülete 55 m2, itt található szauna, fittnessterem, szolárium, fürdőszoba, wc, tároló. A földszint 55 m2, itt van egy amerikai konyhás nappali (a konyha teljesen felszerelt minőségi gépekkel, a ház tartozéka), fürdőszoba, 10 m2-es fedett és gázinfrával fűthető terasz. Az emelet szintén 55 m2, itt 3 szoba, fürdőszoba és egy gardróbszoba található. A házban gáz központi fűtés és a földszinten egy kandalló található. Riasztórendszer kiépített. Nagyon igényesen és precízen elkészített ház, minden kényelmet kiszolgál. Az ingatlanhoz a vízparton saját stég, hajókikötő, és a hajó tankolására saját benzinkút (3,5 m3-es tartállyal).
Ir.ár: 39,9 MFt.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

C/88/A:

 
Az eladó VÍZPARTI ház Ráckevén található, aszfaltos út mellett. Mivel külterületi helyrajzi számon van ezért tanya (lakóház) besorolású. A Duna part felől a telek szélessége 60 m, nagysága 3995 m2, szépen parkosított. Az ingatlanhoz 2 db stég is tartozik. A ház jelenleg szerkezetkész állapotban van, az eddig elvégzett munkák nagyon jó minőségben készültek el, saját magának építette, családi okok miatt adja el. Az épület alapterülete 360 m2 (a két szint együtt. A felső szinten a válaszfalak elkészültek, az alsón még nem. A tervek szerint a felső szinten előtér-lépcsőház, 4 szoba, 4 fürdőszoba, minden szobához erkély készült. A földszintre hatalmas nappali, konyha, mosdók, télikert-lépcsőház, fedett teraszok lettek tervezve. A tulajdonos a szobák kiadásában és az alsó szinten rendezvények tartásában gondolkodott, szomszédmentes környezet. Természetesen más célra is lehet, akár több generációnak alkalmas állandó lakhatásra is.
Ir.ár: 45 MFt.